Головний тренер Челсі відреагував на розгромну перемогу Мудрика і компанії у Кубку Англії

Маурісіо Почеттіно

Головний тренер «Челсі» Маурісіо Почеттіно прокоментував перемогу над «Престоном» (4:0) у 1/32 фіналі Кубка Англії.

«Так, це була хороша перемога. Перший тайм був розчаровуючим. Ми розпочали не кращим чином. В перерві я сказав гравцям, що нам потрібно підвищувати рівень енергії та швидкості, щоб відповідати «Престону» в цьому плані, адже наш суперник був зарядженим.

Другий тайм був кардинально іншим. Ми домінували, створювали моменти та заслужили перемогти. Ми показали недостатньо бажання в першому таймі, а наш суперник був переповнений енергії.

У цьому плані вони були кращими. Цим я був розчарований, але у другому таймі ми повернулись на свій рівень та здобули заслужену перемогу

Ми молода команда, яку потрібно будувати за рахунок результатів, а також гри, щоб отримати впевненість. Буде важко, але ми з нетерпінням чекаємо півфіналу Кубка ліги. Я думаю, що перед нами величезна відповідальність, тому що ми «Челсі». Звичайно, я насолоджуюся цим. Це тиск. Я тренер, який любить перемагати та бути конкурентоспроможним, але в той же час нам потрібно приділяти час молодим гравцям, щоб вони могли вдосконалюватися та дорослішати».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *