Джек Гріліш відреагував на пограбування власного будинку

Джек Гріліш

Джек Гриліш розповів, як проникнення грабіжників до будинку вплинуло на його родину.

На останньому тижні 2023 року з будинку вінгера «Манчестер Сіті» та збірної Англії в Чеширі винесли годинники та ювелірні вироби вартістю мільйон фунтів.

«Не знаю, з чого почати, щоб пояснити, наскільки я спустошений через крадіжку зі зломом, що відбувся у мене вдома кілька днів тому.

Моя сім’я означає для мене все, і немає нічого важливішого, ніж забезпечення її безпеки. Це був травмуючий досвід для всіх нас, я дуже вдячний, що ніхто не постраждав.

Минулого року я мав так багато приголомшливого, так багато досягнень, але, чесно кажучи, найкращий рік у моєму футбольному житті тепер не здається мені чимось таким, що я міг би відсвяткувати. Люди, які вчиняють ці жахливі злочини, поняття не мають про шкоду, яку вони завдають людським життям. Я сподіваюся, що їх знайдуть і віддадуть під суд, щоб жодній іншій сім’ї не довелося пройти через те, що нам випало.

Я вдячний усім за повідомлення, ціную підтримку з боку моїх друзів, партнерів по команді та клубу.

Розмірковуючи про щось позитивніше, я хотів би подякувати всім за їх підтримку протягом минулого року, бажаю вам і вашій родині щасливого 2024-го», – написав півзахисник у соцмережі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *