Тренер Челсі висловився про наступний матч «синіх» в АПЛ

Маурісіо Почеттіно

Головний тренер лондонського Челсі поділився думками про виїзний поєдинок проти Лутон Тауна.

“Капелюшники” стали широко відомі футбольній громадськості завдяки своєму невеликому стадіону Кенілворт Роуд, який довелося піддати модернізації, щоб він відповідав мінімальним вимогам АПЛ.

Аргентинський фахівець напередодні поєдинку заявив, що йому подобаються подібні арени, адже він романтик, і такі стадіони нагадують йому про часи, коли він починав свою кар’єру ще як гравець.

“Я старий, я романтик, я люблю футбол минулого. А такі стадіони нагадують про минуле, коли ти сам почав грати… Ці стадіони пахнуть по-іншому.

Вони не такі розкішні, як сьогодні, але це стадіони, на яких ви любите бувати. Сьогодні ми живемо в іншу епоху з новими стадіонами, але ви приходите сюди і відчуваєте справжній футбол”, – заявив Почеттіно.

Також Маурісіо сказав, що здобути необхідний результат на виїзді проти колективу Роба Едвардса буде досить важко.

“Стадіон, уболівальники і команда, яка любить боротися і дуже багато працювати. І це так складно – якщо ви подивитеся останні кілька матчів на їхньому стадіоні, то всім суперникам доведеться нелегко.

Якщо ми хочемо досягти хороших результатів, ми повинні бути готові грати в хороший футбол. Але ми також повинні відповідати їхньому бажанню, їхній здатності боротися за кожен м’яч. І це буде хорошим випробуванням для нас.

Протягом усього року ми боролися з такими командами, як Лутон. Я щасливий грати там, тому що це буде хороший виклик для нашої молодої команди, і це буде хороший досвід”, – резюмував аргентинець.

Зазначимо, що поєдинок між Лутоном і Челсі відбудеться сьогодні, 30 грудня, о 14:30 за Києвом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *