Фіаско Арсенала у матчі з Вест Хемом: британська преса дала оцінку грі Олександра Зінченка

Олександр Зінченко 

У четвер, 28 грудня, “Арсенал” зазнав сенсаційного фіаско у матчі з “Вест Хемом” (0:2) в поєдинку 19-го туру Англійської Прем’єр-ліги.

Одним з антигероїв цієї зустрічі став Олександр Зінченко.

Британські ЗМІ розкритикували гру Олександра Зінченка. Так, видання Football London оцінило виступ українця в цьому матчі в 5 балів з 10.

Черговий провал Зінченка в обороні і цього разу коштував “Арсеналу” набраних очок. Його помилка з Габріелем призвела до пропущеного голу. Він невпевнено зіграв у власному штрафному майданчику. Зараз українець у поганій формі“, – пише Football London.

Журналіст Sky Sports Сем Бліц відзначив помилки Олександра Зінченка в поєдинку з “молотобійцями”, а також згадав результативну помилку українця в попередній грі “канонірів” проти “Ліверпуля”.

Погана гра проти Мохамеда Салаха в матчі з “Ліверпулем”, а потім непереконливі дії під час голу “Вест Хема”. Можливо, прийшов час відмовитися від українця, особливо у великих іграх“, – написав Бліц у звіті про гру “Арсенала” з “Вест Хемом”.

Додамо, що Олександр Зінченко відіграв 64 хвилини в грі з “Вест Хемом”, після чого його замінив Рісс Нельсон. Статистичний портал WhoScored оцінив гру українця в 6,2 балів з 10 можливих. Це другий найгірший показник серед гравців стартового складу “канонірів”.

Після 19-ти турів “Арсенал” займає друге місце в турнірній таблиці Англійської Прем’єр-ліги. В активі “канонірів” 40 очок.

У наступному турі чемпіонату Англії з футболу “Арсенал” зіграє проти “Фулхема”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *