Головний тренер Евертона відреагував на фіаско Миколенка і компанії у 19-му турі АПЛ

ФК Евертон

У середу, 27 грудня, Евертон на своєму полі поступився Манчестер Сіті з рахунком 1:3.

Команда Віталія Миколенка йшла на перерву у статусі лідера, але в середині другого тайму вона вже була в ролі сторони, що програвала.

Це відбулося після того, як був призначений пенальті за гру рукою у виконанні Амаду Онана, що обурило головного тренера “ірисок” Шона Дайча.

“Він (Онана) кидається під удар, щоб спробувати заблокувати його. Як за таке можна призначати пенальті, просто дивно. Мабуть, я з іншої планети”, – цитує наставника The Athletic.

“З приводу пенальті, я гадки не маю. Я не думаю, що хтось ставить за таке. Пару місяців тому у нас був дзвінок у Zoom; всі тренери сказали, що це фарс, і ми не знаємо, чому вони призначають пенальті. У них є букви закону, і суддя у цьому не винен”.

“Онана зробив це навмисно? Звичайно, ні. Гравці б’ють по м’ячу так швидко і так сильно, що я не знаю, куди вони повинні подіти руки, коли кидаються під удар. Законодавці встановлюють всі ці божевільні правила, я не знаю, чому вони не залишать гру в спокої”.

За рахунок перемоги Манчестер Сіті піднявся на четверте місце таблиці АПЛ, випередивши Тоттенгем на одне очко. Евертон у свою чергу залишився за крок від зони вильоту, випереджаючи її на один бал.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *