Мільярдер Реткліфф прокоментував своє рішення купити 25% акцій Манчестер Юнайтед

Мільярдер і новий співвласник «Манчестер Юнайтед» Джим Реткліфф прокоментував покупку 25 відсотків акцій клубу.

Повідомлялося, що компанія INEOS, головою якої є 71-річний мільярдер, тепер відповідатиме за всі футбольні операції в Манчестер Юнайтед.

«Як місцевий мешканець та вболівальник клубу протягом усього життя, я дуже радий, що ми змогли погодити угоду з правлінням «МЮ», яка делегує нам відповідальність за управління футбольними операціями.

Хоча комерційний успіх клубу гарантував, що «Манчестер Юнайтед» завжди були доступними для завоювання трофеїв, останнім часом цей потенціал був розкритий не повністю. Ми привнесемо глобальні знання, досвід та таланти групи INEOS, щоб сприяти вдосконаленню клубу.

Ми тут надовго і усвідомлюємо, що попереду безліч викликів та напружена робота, до якої ми підійдемо з усією суворістю, професіоналізмом та пристрастю. Ми маємо намір працювати з усіма – правлінням, персоналом, гравцями та вболівальниками, щоб допомогти “Манчестер Юнайтед” рухатися вперед.

Наші амбіції зрозумілі: ми всі хочемо бачити «Манчестер Юнайтед» там, де нам місце – на вершині англійського, європейського та світового футболу», – наводить слова Реткліффа офіційний сайт «Манчестер Юнайтед».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *