Ліверпуль – Ман Юнайтед: прогноз на центральний поєдинок 17-го туру АПЛ

Юрген Клопп

У неділю, 17 грудня, відбудеться центральний поєдинок 17-го туру англійської Прем’єр-ліги, в якому зустрінуться “Ліверпуль” і “Манчестер Юнайтед”.

“Ліверпуль” підходить до гри з манкуніанцями в якості лідера АПЛ. “Червоні” за 16 матчів набрали 37 очок. “Манчестер Юнайтед” з 27 балами йде на шостій позциии.

У минулому турі чемпіонату Англії “червоні дияволи” сенсаційно програли з розгромним рахунком”Борнмуту” (0:3) українця Іллі Забарного. Після цієї гри підопічні Еріка тен Хага зазнали фіаско в Лізі чемпіонів від “Баварії” (0:1) і вилетіли з єврокубків, посівши останнє місце в групі. В останніх п’яти іграх “МЮ” вдалося здобути всього одну перемогу – проти “Челсі” (2:1) – при трьох поразках і одній нічиїй.

У “Ліверпуля” справи йдуть значно краще. “Червоні” в минулому турі АПЛ обіграли “Крістал Пелас” (1:0). В останніх п’яти іграх команда Клоппа здобула чотири перемоги, програвши лише останній матч – проти бельгійського “Рояль Юніон” (1:2) у Лізі Європи. Варто відзначити, що ця гра не мала турнірного значення для “червоних”, які заздалегідь забронювали за собою перше місце в групі.

Ліверпуль – Манчестер Юнайтед: прогноз букмекерів на матч

Фаворитом цього поєдинку є “Ліверпуль”. Перемога підопічних Юргена Клоппа оцінюється коефіцієнтом 1,32. Ставки на тріумф “Манчестер Юнайтед” приймаються з коефіцієнтом 8,80. Нічия – 6,10.

Гол “Ліверпуля” в грі з “червоними дияволами” оцінюють коефіцієнтом 1,04. На гол команди Еріка тен Хага приймають ставки з коефіцієнтом 1,51.

Найбільш вірогідним результатом поєдинку “Ліверпуль” – “Манчестер Юнайтед” є перемога команди Юргена Клоппа з рахунком 2:0. На такий результат ставки приймають з коефіцієнтом 9,20.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *