Мікель Артета розповів, що йому сподобалося у грі Арсенала проти Астон Вілли

Мікель Артета

Головний тренер «Арсенала» Мікель Артета поділився враженнями після поразки «Астон Віллі» (0:1) у матчі 16-го туру АПЛ. Наставник відмітив, що його футболісти заслуговували на перемогу.

«Результат. Я дуже пишаюся тим, як команда грала на цьому стадіоні проти цієї команди. Ми заслуговували на перемогу, але треба грати краще в штрафних площах, та й деякі речі повинні скластися на твою користь.

Те, що ми не забили – лише один з аспектів. Ми трохи втратили контроль, особливо у другому таймі, втрачали м’яч, ми надто швидко переходили в атаку, тому що є спокуса відправляти м’яч за лінію захисту, яка грає високо. Ми могли грати трохи краще в цьому аспекті.

«Астон Вілла» на своєму місці, вона, враховуючи домашні результати, заслуговує на це, тому що коли ти стільки перемагаєш на своєму полі, заслуговуєш на похвалу.

Я сказав футболістам не сумувати, бо вони добре грали. Мало хто з тих, хто приїжджає сюди, грає так, як ми сьогодні. Результат не той, що потрібен, але ми грали як треба», – сказав Артета.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *