Евертон – Челсі: прогноз на поєдинок 16-го туру Англійської Прем’єр-ліги

Челсі

У неділю, 10 грудня, відбудеться поєдинок 16-го туру Англійської Прем’єр-ліги, в якому “Евертон” українця Віталія Миколенка прийме лондонський “Челсі”, кольори якого захищає Михайло Мудрик.

Гра пройде на стадіоні “Гудісон Парк” в Ліверпулі. Головним арбітром зустрічі призначений Майкл Олівер. Початок поєдинку – о 16:00 за київським часом.

“Челсі” за 15 зіграних матчів набрав 19 очок і займає 10-е місце в турнірній таблиці чемпіонату Англії. “Евертон” з 7 балами йде на 18-й позиції.

В рамках 15-го туру “Челсі” з Михайлом Мудриком у складі програв у гостях “Манчестер Юнайтед” (1:2). Український вінгер відзначився гольовою передачею в цій зустрічі. “Евертон” у своїй минулій грі переміг “Ноттінгем” з рахунком 1:0.

Евертон – Челсі: прогноз букмекерів на матч

Фаворитом матчу “Евертон” – “Челсі” на думку аналітиків є команда Михайла Мудрика. Ставки на перемогу “синіх” приймаються з коефіцієнтом 2,28. Перемога Віталія Миколенка і компанії оцінюється коефіцієнтом 3,20. Нічия – 3,55.

На гол “Евертона” у грі з “Челсі” можна зробити ставку з коефіцієнтом 1,33. Гол лондонського колективу оцінюється коефіцієнтом 1,23.

На думку експертів, найбільш вірогідним результатом матчу “Евертон” – “Челсі” є нічия з рахунком 1:1. Ставки на такий результат приймаються з коефіцієнтом 7,10.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *