Френк Лемпард повертається до тренерської роботи: відомо, який клуб очолить англієць

Френк Лемпард

Колишній наставник Челсі та Евертона Френк Лемпард може очолити представника МЛС – Шарлотт.

Про це повідомляє The Athletic.

За інформацією джерела, клуб вже провів переговори з потенційним кандидатом. Головним суперником 45-річного фахівця є Дін Сміт. Обидва англійці зараз без роботи. Американці планують ухвалити остаточне рішення у найближчі два тижні.

Нагадаємо, Лемпард розпочав тренерську кар’єру в Дербі Каунті у 2018 році. Наступного сезону очолив Челсі, в якому пропрацював два роки. Згодом тренував Віталія Миколенка в Евертоні, а після повернувся в Челсі у статусі виконувача обов’язків і працював з Михайлом Мудриком.

52-річний Сміт дебютував коучем в Уолсоллі у 2009-му. З 2015-го по 2018-ий очолював Брентфорд. Далі були Астон Вілла (2018-2021) та Норвіч (2021-2022). У квітні 2023-го прийняв Лестер, але не зумів врятувати його від вильоту з АПЛ і покинув клуб після завершення сезону.

До слова, попереднім тренером Шарлотт був італійський фахівець Крістіано Латтанціо, якого було звільнено 8 листопада. Команда за підсумками сезону посіла у Східній конференції 9-ту сходинку МЛС, а у плей-офф вилетіла на стадії 1/16 фіналу, поступившись Нью-Йорк Ред Буллз (2:5).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *