Легенда АПЛ розкритикував голкіпера Манчестер Юнайтед

Джеймі Каррагер

Ексзахисник «Ліверпуля» Джеймі Каррагер розкритикував воротаря «Манчестер Юнайтед» Андре Онана за часті помилки, які негативно впливають на результати команди.

«Воротаря, який перебуває не в найкращій формі, не сховаєш. Можливо, Андре Онана все ще користується підтримкою Еріка Тен Хага, але час і терпіння не на його боці.

Для «Манчестер Юнайтед» неприйнятно мати воротаря, який постійно робить стільки рутинних помилок. Що довше це триватиме, то вразливішим ставатиме його становище в клубі.

Воротарі занадто важливі, щоб їм потурати. Як остання лінія оборони, їхні промахи мають бути епізодичними, а не повторюваними. Коли воротар втрачає впевненість, це відчувають усі: вболівальники, товариші по команді, суперник і ЗМІ.

Великі воротарі перетворюють поразки на нічиї, а нічиї – на перемоги, особливо у найбільших клубах. Для команди, що полює за найбільшими трофеями, мистецтво бути воротарем світового класу полягає в тому, щоб робити ту небагатогранну річ, яка від тебе вимагається, блискуче.

На жаль для Онана, на початку своєї кар’єри в «Юнайтед» він був відповідальний за те, щоб перетворювати перемоги на нічиї, а нічиї – на поразки.

На відміну від великих команд «Юнайтед» минулого, зараз на нього покладено занадто багато обов’язків, і що більше йому доводиться справлятися з ними, то більша ймовірність того, що чергова помилка не за горами», – написав Каррагер у колонці для The Telegraph.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *