Маурісіо Почеттіно поділився очікуваннями від матчу проти Ньюкасла

Маурісіо Почеттіно

Головний тренер «Челсі» Маурісіо Почеттіно висловився про важливий період у становленні команди.

“Перерва припала не до місця, але ми постараємося зберегти набраний темп. Нас чекає ще одна приголомшлива гра з «Ньюкаслом», дуже гарною командою. Це буде непросто, тому що атмосфера на «Сент-Джеймс Парк» завжди приголомшлива.

Ми вже мали момент, коли ми справді вибудовували свою гру, і результати були на нашому боці. Але я вірю, що ми зможемо зберегти набраний темп навіть після двох тижнів без матчів.

Для нас попереду гарний час, тому що ми любимо працювати, і нам потрібно працювати всім разом і проводити час разом, на полі та за його межами. Це буде важливий період для нас, щоб ще більше утвердитись у наших принципах та ідеях.

Ми не були стабільними у цій першій частині чемпіонату. Для мене це важко, тому що ми дійсно добре виступаємо проти таких великих команд, як Арсенал і Ліверпуль, а потім нам доводиться боротися з командами, які, можливо, менш якісні, ніж ми, і, можливо, грають по- іншому.

Ось чому ми розмовляли із гравцями протягом останніх двох тижнів. І сьогодні на нашій зустрічі йшлося про те, щоб спробувати з’ясувати, що ми можемо зробити, щоб покращити нашу гру проти таких команд.

Це частина процесу, тому що ми молода команда, яка почала працювати чотири місяці тому, і йдеться про те, щоб стати зрілішою. Ми говорили про те, що потрібно бути більш терплячими і не засмучуватися так швидко, коли щось не виходить”, — наводить слова Почеттіно офіційний сайт «Челсі».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *