Манчестер Сіті – Ліверпуль: слова Юргена Клоппа напередодні матчу

Юрген Клопп

Юрген Клопп поділився очікуваннями від матчу проти Ман Сіті, який відбудеться завтра, 25 листопада.

«Не пам’ятаю стартовий склад на «Сіті» минулого сезону і не хочу порівнювати. Минулого сезону ми були недостатньо хороші, але тоді також довелося вносити зміни. Це успішна, чудова команда, але всі ми старіємо і не досягаємо успіху на основі минулих заслуг.

У суботу буде складно, це найсильніша команда світу за останні кілька років. Наші результати на «Етіхаді» не вражають уяву, ви мені самі скажете! Вони надзвичайно сильні, я не скажу нічого такого, що їх послабить, інакше я б повторював це без кінця. Минулий рік – це лише спогад.

Ми матимемо шанс, якщо ми створимо їм проблеми. Якщо вони зможуть грати у свою гру, шансів немає жодної команди. Цього сезону є відчуття, що ми підібралися трохи ближче, але треба вигравати вирішальні битви на полі», – зазначив головний тренер «Ліверпуля».

Про те, чи є матч «Ліверпуль» – «Манчестер Сіті» головним протистоянням АПЛ

«Не знаю, але протягом кількох років це найскладніший матч, який ми граємо. Фанати вирішать із приводу суперництва, але з погляду футболу нам потрібен час, щоб протистояти їм на полі. Найважливіші матчі», – сказав Клопп.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *