Вейн Руні звинуватив телефони та соцмережі у проблемі комунікації футболістів на полі

Головний тренер “Бірмінгема” Вейн Руні вважає, що мобільні телефони та соціальні мережі негативно впливають на процес спілкування футболістів на полі.

«Я постійно говорю з гравцями про комунікацію. Не тільки тут, а й у будь-якій іншій команді ви бачите, що на полі не вистачає людей, які спілкуються на полі та допомагають один одному. Скільки часу люди проводять у своїх телефонах, соціальних мережах… Так легко вести розмови по телефону і через ці платформи, а не за допомогою найважливішого — розмови з людиною віч-на-віч.

Звісно, на футбольному полі все змінилося з роками, у цьому немає сумнівів. Коли ти захисник, ти маєш розмовляти з гравцями півзахисту, просити їх зміститися ліворуч, праворуч, дістатися м’яча. Коли ти гравець півзахисту, ти маєш розмовляти з гравцями атаки, і це допомагає твоїм партнерам по команді. Так улаштований футбол, і так було завжди.

Як захисник, ти можеш бачити більше, ніж півзахисник, перебуваючи ззаду. Те саме стосується воротаря та четвірки захисників. Розмова допомагає, і так завжди було на полі».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *