Луїс Діас зробив заяву щодо ситуації з викраденням його батька

Півзахисник «Ліверпуля» Луїс Діас опублікував заяву про ситуацію з викраденням батька в Колумбії.

Батьків 26-річного футболіста викрали у Колумбії в ніч проти 29 жовтня. Мати Діаса практично відразу вдалося врятувати, а батько все ще перебуває в полоні. Повідомлялося, що за викрадення рідних гравців відповідальні повстанці Армії національного визволення (АНО) Колумбії.

«Тут каже не гравець. Сьогоднішній Лучо Діас, син Луїса Мануеля Діаса. Мане, мій батько, роботящий чоловік, опора сім’ї… зараз він викрадений.

Я прошу АНО звільнити мого батька якнайшвидше. Я також прошу міжнародні асоціації попрацювати над цим, щоб гарантувати його свободу

З кожною секундою, з кожною хвилиною ми хвилюємось все більше. У нас немає слів, щоб описати жахливі почуття нашої родини, і так буде доти, доки він не повернеться додому.

Я благаю вас звільнити мого батька прямо зараз, поважаючи його чесність. Я хочу подякувати всім колумбійцям, а також міжнародній спільноті за вашу підтримку», – сказано в заяві Діаса, яку він опублікував у соцмережах.

У неділю, 5 листопада, Діас вперше вийшов на поле після інциденту з його батьками і на 90+5-й хвилині приніс «Ліверпулю» нічию в матчі з «Лутон Таун» (1:1) в 11-му турі АПЛ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *