“Вони вірять, що він стане зіркою”: Фабріціо Романо пояснив, чому Челсі не буде продавати Мудрика

Михайло Мудрик

Відомий інсайдер Фабріціо Романо розповів про плани керівництва лондонського «Челсі» відносно українського вінгера Михайла Мудрика:

«Мудрик точно змінить свою історію в «Челсі». Зараз ми бачимо, що він прогресує. Нещодавно він забив за «Челсі», забив за збірну України. Щось змінилося. Мудрик дуже щасливий в Лондоні, він звик до тренувань «Челсі» та життя в Англії, це дуже важливо для молодого гравця в чужій країні.

Треба зазначити, що влітку деякі клуби намагалися дізнатися у «Челсі» про можливість трансферу Мудрика після 6 важких місяців у клубі, але відповідь завжди була однаковою – вони хотіли захистити та підтримати гравця. І керівництво, і тренер. «Челсі» ніколи не думав про те, щоб відпустити Мудрика. Вони сильно його хотіли та доклали великих зусиль, аби підписати його у січні. В «Челсі» довіряють Мудрику, вірять у нього та у те, що ми ще не побачили найкращу версію Михайла. Вони вірять, що він стане зіркою».

В цьому сезоні 22-річний Михайло Мудрик зіграв 9 матчів за «Челсі», відзначившись 2 забитими м’ячами. В минулій кампанії на його рахунку було ще 17 зіграних поєдинків та 2 гольові передачі у синій футболці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *