Колишній володар “Золотого м’яча” вірить, що Беллінгем може досягнути рівня Зідана

Колишній форвард мадридського Реала Майкл Оуен оцінив перспективи півзахисника свого співвітчизника Джуда Беллінґема у складі “бланкос”.

«У Беллінґема є потенціал стати таким же хорошим гравцем, якщо не краще, ніж Зідан. Він уже винятковий гравець, і я говорив про нього багато хорошого, але зовсім інша справа порівнювати його з іншими великими гравцями, коли він тільки починає кар’єру і виграв дуже мало.

Але він, звичайно, цікавий і багатонадійний гравець, має відмінний настрій, і я не бачу, де він може спіткнутися на своєму життєвому шляху. Він має потенціал бути на вершині, з великими, але це саме потенціал, поки він виграв дуже мало. Тож мова лише про потенціал.

Так що я поки не можу поставити його в один ряд із Зіданом, найбільшим гравцем, з яким я грав. Якщо ви поставите його в один ряд із Зіданом, то поставте його в один ряд з іншими великими гравцями, які входять до топ-10 усіх часів. Ці люди виграли безліч «Золотих м’ячів», ЧС та багато чого ще, але в нього, безумовно, великий потенціал», – сказав Оуен.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *