Челсі – Арсенал: аналітики оцінили шанси команд Мудрика та Зінченка на перемогу

Челсі - Арсенал

У суботу, 21 жовтня, відбудеться центральний поєдинок дев’ятого туру Англійської Прем’єр-ліги, в якому “Челсі” прийме “Арсенал”.

Лондонське дербі пройде на стадіоні “Стемфорд Брідж”.

“Арсенал” підходить в хорошій формі до поєдинку проти “Челсі”. “Каноніри” не програли жодної гри в поточному сезоні АПЛ, здобувши 6 перемог і двічі зігравши внічию в 8 іграх. Команда Олександра Зінченка йде на другій сходинці в таблиці, набравши 20 очок.

Команда Михайла Мудрика займає 11-е місце в турнірній таблиці АПЛ, заробивши тільки 11 очок у восьми іграх. Однак, варто відзначити, що в останніх іграх “Челсі” грає набагато краще, ніж на старті сезону. “Сині” виграли три поспіль матчі із загальним рахунком 7:1.

У минулому турі АПЛ “Арсенал” здобув перемогу над “Манчестер Сіті” з рахунком 1:0. “Челсі” розгромив “Бернлі” (4:1).

У минулому сезоні АПЛ “Арсенал” двічі переміг “Челсі”: з рахунком 1:0 на виїзді в першому колі та з рахунком 3:1 на домашньому стадіоні в поєдинку другого кола.

Челсі – Арсенал: прогноз букмекерів на матч

Фаворитом поєдинку букмекери вважають підопічних Мікеля Артети. На перемогу “Арсеналу” ставки приймаються з коефіцієнтом 2,28. Перемога “Челсі” оцінюється коефіцієнтом 3,20. Нічия – 3,50.

На думку аналітиків, матч “Челсі” і “Арсенала” не буде дуже результативним. На тотал голів більше 2,5 можна зробити ставку з коефіцієнтом 1,92. На тотал менше 2,5 – 1,94.

На гол “Арсеналу” в протистоянні з “Челсі” букмекери приймають ставки з коефіцієнтом 1,26. Гол підопічних Маурісіо Почеттіно – 1,38.

Найбільш вірогідним результатом матчу “Челсі” – “Арсенал” аналітики вважають нічию з рахунком 1:1. Коефіцієнт на такий результат – 6,80.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *