Роберто Де Дзербі підбив підсумки гри Брайтона проти Ліверпуля

Роберто Де Дзербі вважає, що “Брайтон” перевершував “Ліверпуль” за грою. “Брайтон” і “Ліверпуль” зіграли внічию (2:2) у 8-му турі АПЛ.

«Я люблю Клоппа. Він може робити все, що хоче, тому що я його дуже поважаю і вважаю одним із найкращих тренерів у світі. Мені подобається його поведінка, і в 99% випадків я погоджуюсь із його словами. Думаю, що пенальті був, але фола не було, коли ми забили другий гол. Я чесний і висловив Юрген свою думку».

Про те, що Гросс не отримав картку в епізоді з пенальті

«Якщо ви так кажете, то варто проаналізувати офсайд у матчі з «Астон Вілла», третій гол [у попередньому турі]. Варто проаналізувати минулий сезон, у матчі з “Крістал Пелас” ми забили на 100% чистий гол. У матчі з «Лестером» не було призначено явного пенальті. Ми можемо говорити до завтрашнього вечора, але так і не зможемо дійти згоди.

Пенальті був, але я вже казав, що в момент з голом Данка фолу не було. Я один із найчесніших людей у спілкуванні з журналістами.

Думаю, що всі 90 хвилин ми грали краще за «Ліверпуль». Особливо у першому таймі – ми завершили його, програючи з рахунком 1:2, але пропустили два голи внаслідок невдач. На той момент ми не розуміли, чому програємо. У другому таймі вони могли вирішити результат матчу до того, як ми змогли забити. Загалом, це була хороша гра, обидві команди зіграли добре», – сказав головний тренер «Брайтона».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *