Учень перевершив учителя: Арсенал з Зінченком переміг Манчестер Сіті у 8-му турі АПЛ

Арсенал - Манчестер Сіті

Арсенал вдома приймав на своєму полі Манчестер Сіті у центральному матчі 8-го туру АПЛ сезону 2023/2024.

Арсенал – Манчестер Сіті – 1:0

Гол: Мартінеллі (87)

Арсенал: Рая – Вайт, Габріел, Саліба, Зінченко (Томіясу, 75) – Едегор, Жоржиньо (Парті, 75), Райс – Троссард (Мартінеллі, 46), Нкетіа (Хаверц, 75), Жезус.

«Манчестер Сіті»: Едерсон – Вокер, Гвардіол, Діаш, Аке – Бернарду, Льюїс (Нунес, 68), Ковачич (Стоунз, 68) – Фоден, Холанд, Альварес (Доку, 68).

Уже на перших хвилинах матчу гості могли виходити вперед, але Гвардіол та Аке у тій же атаці змарнували свої моменти. У першому таймі найцікавішим було те, що арбітр не набрався сміливості вилучити Ковачича. Хорват заробив жовту на 29-й хвилині, а згодом жорстко сфолив на Райсі, але Майкл Олівер не наважився ще раз дати “гірчичник” гравцю.

У другому таймі колективи продовжували чудово перепасовуватися, але без надзвичайних моментів. Здавалося, що гра завершиться “сухою” нічиєю, оскільки до 87-ї хвилині обидва клуби мали лише по 1 удару в площину.

Але саме тоді Мартінеллі завдав удару, який рикошетом від Аке потрапив у ворота Едерсона. До кінця гри “містяни” не змогли зрівняти.

Тепер у Арсенала 20 очок. Стільки ж має і Тоттенгем. Ці клуби очолюють турнірну таблицю. Ман Сіті має на 2 бали менше і посідає третє місце в АПЛ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *