Мудрик допоміг Челсі перемогти команду екс-тренера Шахтаря в Кубку ліги (Відео)

Михайло Мудрик

У середу, 27 вересня, в рамках 1/16 фіналу Кубка ліги лондонський “Челсі” приймав “Брайтон”, який очолює колишній тренер “Шахтаря” Роберто Де Дзербі.

Зустріч проходила на стадіоні “Стемфорд Брідж” і завершилася з рахунком 1:0 на користь господарів поля.

Єдиний гол у цій грі на свій рахунок записав нападник Ніколас Джексон, який відзначився на 50-й хвилині зустрічі після передачі Коула Палмера. Участь у гольовій атаці взяв також українець Михайло Мудрик.

“Челсі” – “Брайтон” – 1:0

Гол: Джексон, 50

Челсі“: Санчес, Кукурелья, Дісасі, Колвілл, Чілвелл, Кайседо, Угочукву, Маатсен (Галлахер, 75), Палмер (Френандес, 75), Мудрік (Стерлінг, 68), Джексон (Броя, 87)

Брайтон“: Вербрюгген, Лампті, Ван Хеке, Ігор, Еступіньян, Дауд (Хіншелвуд, 70), Балеба (Гілмор, 64), Буонанотте (Лаллана, 78), Фаті (Марч, 46), Мітома (Уелбек, 64), Педро

Попередження: Угочукву, 45 – Балеба 43, Еступіньян 45

Огляд матчу: 

Відзначимо, що Михайло Мудрик вийшов в основному складі “синіх” і зіграв 68 хвилин. Статистичний портал WhoScored поставив українцю оцінку 7,0, що є одним з найкращих результатів серед всіх футболістів, що знаходилися на полі. Найкращим гравцем матчу став Марк Кукурелья – 7,7 бала.

Додамо, що “Челсі” зміг перервати триматчеву безвиграшну серію, в ході якої “синім” ще й жодного разу не вдавалося забити.

Свій наступний матч підопічні Маурісіо Почеттіно зіграють 2 жовтня в рамках сьомого туру АПЛ проти “Фулхема”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *