Легенда МЮ відреагував на скандал між Санчо та тен Хагом

Манчестер Юнайтед

Рой Кін висловився про ситуацію навколо Джейдона Санчо та Еріка тен Хага.

Нагадаємо, конфлікт між Санчо та головним тренером «Манчестер Юнайтед» виник на початку вересня, коли вінгер пропустив матч 4-го туру АПЛ з «Арсеналом» (1:3). Після гри Ерік тен Хаг пояснив це тим, що 23-річний англієць не вразив його на тренуваннях: «У «МЮ» треба показувати рівень щодня».

Санчо відповів на слова тен Хага заявою у твіттері: «Я довго був цапом-відбувайлом – несправедливо. Я викладався на тренуваннях, не вірте всьому, що читаєте. Були інші причини, певен». Згодом піст був вилучений. 14 вересня футболіста було відсторонено від роботи з основною командою.

«[Джейдону] треба показати себе з іншого боку. Якщо у гравці сумніваються, він не тренується належним чином, але потім розгортає ситуацію, демонструє свого роду смиренність і каже: «Так, здається, я помилився», то, гадаю, дуже скоро можна буде рухатися далі.

Ми були в роздягальнях, де гравці робили помилки, але вони дійсно вибачалися, і про це відразу забували. У футбольних роздягальнях панує дивна динаміка: якщо гравці показують, що їм не все одно і вони нормальні люди, то всі кажуть: «Все в порядку» і рухаються далі дуже, дуже швидко», – сказав колишній гравець «Манчестер Юнайтед» у підкасті Stick To Футбол.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *