Захисник Манчестер Юнайтед Гаррі Магуайр відреагував на критику на свою адресу

Гаррі Магуайр

Захисник збірної Англії та «Манчестер Юнайтед» Гаррі Магуайр прокоментував критику на свою адресу.

«Я не сказав би, що я людина, яка страждає на психологічний тиск. За останні роки я багато пережив, я був капітаном «МЮ» близько чотирьох років. У такому разі береш на себе велику відповідальність і все, що за цим слідує – як багато поганого, так і багато хорошого.

Моя кар’єра у складі збірної Англії, як і клубна кар’єра – мій пріоритет. Я обмірковував усе, коли не виходив у стартовому складі на полі у перших чотирьох турах АПЛ. Хочу грати у футбол. Перші тижні були важкими, тому що ми проводили по одному матчу на тиждень, а тренер не вибирав мене. Але у нас попереду багато матчів, і я впевнений, що багато гратиму», – наводить слова Магуайра Sky Sports.

Гаррі Магуайр: кар’єра та досягнення

Гаррі Магуайр – англійський професійний футболіст, який виступає на позиції центрального захисника за “Манчестер Юнайтед” та збірну Англії. Він вважається одним із найкращих центральних захисників у світі.

Магуайр народився в Шеффілді, Англія, і розпочав свою кар’єру у молодіжній команді “Шеффілд Юнайтед”. У 2011 році він підписав свій перший професійний контракт із клубом. У сезоні 2011/12 його віддали в оренду клубу “Ротерем Юнайтед” для отримання ігрової практики. У сезоні 2012/13 він повернувся до “Шефілда Юнайтеда” і став гравцем основного складу.

У липні 2019 року Магуайр підписав контракт із “Манчестер Юнайтед” за рекордну для захисника суму 80 мільйонів фунтів стерлінгів.

У “Манчестер Юнайтед” Магуайр швидко став одним із ключових гравців команди.

У складі збірної Англії Магуайр дебютував у 2017 році. Він зіграв за збірну на чемпіонаті світу 2018 та 2022 року.

Кар’єра Магуайра була неоднозначною. Він часто критикувався за свої помилки, але також заслужив похвалу за свою лідерську роль.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *