Одноклубник Зінченка може замінити Поля Погба в Ювентусі

Ювентус

Ювентус вже зараз, не чекаючи на рішення про дискваліфікацію Поля Погба, зондує ринок у пошуках заміни скандальному французу. Пріоритетною опцією у півзахист для Старої Синьори є Томас Партей з Арсенала.

Незважаючи на літній рекордний трансфер Деклана Райса, Каноніри не дуже прихильно ставляться до ймовірності відходу Томаса. Але їхня позиція може змінитися у разі дійсно привабливої пропозиції.

Нагадаємо, днями Національний антидопінговий трибунал Італії повідомив, що у пробі Погба виявлено метаболіти тестостерону неендогенного походження. Француз здав допінг-пробу після матчу 1 туру Серії А проти Удінезе (3:0), в якому на поле не виходив. Повідомлялося, що хавбек прийняв заборонену речовину за порадою свого друга-лікаря, який придбав препарат у США.

Поль ризикує одержати максимальне покарання у вигляді дискваліфікації на 4 роки. Туринський клуб уже повідомив про тимчасове усунення півзахисника та розглядає варіант розірвання контракту з 30-річним французом.

Цього сезону Погба провів два матчі за Ювентус. Через пошкодження чемпіон світу-2018 пропустив більшу частину минулої кампанії.

Томас Партей, якому зараз також 30 років, перебрався до Арсенала з Атлетико у 2020 році. У складі Канонірів гравець збірної Гани провів у всіх турнірах 102 матчі (у тому числі 4 – у нинішньому сезоні), забив 5 голів, віддав 4 гольові передачі.

Ювентус набрав 7 очок у трьох стартових матчах Серії А. 16 вересня Стара синьора прийме Лаціо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *