“Мені його шкода”: екс-футболіст Челсі та збірної Англії дав пораду Мудрику

Михайло Мудрик

Екс-захисник «Челсі», «Ліверпуля» та збірної Англії Глен Джонсон заявив, що йому шкода, як складається старт кар’єри у стані «синіх» у вінгера збірної України Михайла Мудрика.

«Я вважаю, що Мудрику потрібно бути набагато агресивнішим, якщо він хоче почати покращувати свій рівень виступів. Я не маю на увазі фізичну агресію, я хочу, щоб він продовжував відтісняти захисників щоразу, якщо врахувати, наскільки він швидкий та прямолінійний. Він здатний обіграти будь-якого захисника і іноді мені здається, що він грає проти своїх якостей.

Якщо ви настільки швидкі, вам завжди слід прагнути вийти з ким-небудь на дуель віч-на-віч або зробити щось продуктивне, аби уболівальники могли вас підтримати. Коли це станеться, він, можливо, зможе здобути певну впевненість і, сподіваюся, зможе забити ще кілька голів та результативних передач.

Я вірю, що час для нього цокає, бо всі говорять про нього щотижня, і мені його шкода, бо це непросто, коли ти йдеш у великий клуб, особливо з тими очікуваннями, які покладалися на Михайла. Зрештою, я вірю, що він має якості, щоб змінити ситуацію, але він повинен зробити це швидко», – сказав Джонсон.

Раніше Джонсон говорив, що на місці босів «Челсі», маючи під рукою Крістіана Пулішича, не підписував би Михайла Мудрика.

One thought on ““Мені його шкода”: екс-футболіст Челсі та збірної Англії дав пораду Мудрику

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *