Наставник Ліверпуля Юрген Клопп розповів про головні проблеми трансферного ринку

Юрген Клопп

Головний тренер “Ліверпуля” Юрген Клопп поділився думками про боротьбу на трансферному ринку.

«Зараз складно конкурувати з «Челсі» та клубами із країн Перської затоки. Причини вам відомі всім. Деякі клуби проводять трансферну кампанію не так, як решта, і ніхто не розуміє на 100 відсотків, як це працює. Нам, як звичайному клубу, дуже важко триматися з ними на рівні.

Те, що вони роблять – це добре, я нікого не звинувачую. Наше трансферне вікно закривається 31 серпня, а в Саудівській Аравії – на три тижні пізніше, тому вони можуть прийти знову. Це ще більше ускладнює життя.

Немає нічого поганого в тому, що хтось розвиває ще одну лігу, Китай намагається це зробити, можливо США, але нескінченні гроші створюють проблеми. Було б круто, якби хтось міг знайти рішення. Але так, зараз стало складніше.

Насправді мені легко переконати гравців приїхати до «Ліверпуля». Якби я викликав мільйон гравців – вони приїхали б сюди негайно, але ми не можемо безконтрольно витрачати гроші.

Я дуже задоволений нашим трансферним вікном на даний момент, хоча розумію, що вболівальники віддадуть перевагу гравцю за 100 млн.

Зрештою поле для всіх має однаковий розмір, гравець не буде прогресувати тільки через те, що багато коштує. Ми не будемо використовувати гроші або ще щось як виправдання. Ми робимо все по-своєму», – наводить слова Клоппа Daily Mail.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *