Ліверпуль розбив Борнмут Іллі Забарного у 2-му турі АПЛ: відомо, яку оцінку отримав український захисник

“Борнмут” українського захисника Іллі Забарного на виїзді поступився “Ліверпулю” в матчі 2-го туру англійської Прем’єр-ліги (АПЛ) сезону-2023/24.

Гра на стадіоні “Енфілд” завершилася з рахунком 3:1.

Уже на третій хвилині зустрічі “вишні” вийшли вперед зусиллями Антуана Семеніо.

Однак потім команда Юргена Клоппа зуміла здійснити камбек. На 28-й хвилині рахунок зрівняв Луїс Діас, а ще за вісім хвилин “мерсисайдців” вивів уперед Мохамед Салах.

На 58-й хвилині “Ліверпуль” залишився в меншості – пряму червону картку за грубий фол заробив Алексіс Макаллістер.

Проте це не завадило “червоним” втримати перемогу. Ба більше, на 62-й хвилині Діогу Жота забив третій гол мерсисайдського клубу, встановивши остаточний рахунок у цьому поєдинку.

«Ліверпуль» – «Борнмут» – 3:1

Голи: Діас (27), Салах (36), Діогу Жота (62) – Семеньо (3)

Зазначимо, що Забарний вийшов у стартовому складі “вишень” і відіграв повний матч. За цю гру український захисник отримав оцінку 6,8 бала від статистичного порталу SofaScore. Варто зазначити, що це найвищий бал серед гравців лінії захисту Борнмута. Найкращим гравцем матчу став воротар Борнмута Нето, який отримав 8,3 бала.

Після цього поєдинку “Ліверпуль” (4 очки) піднявся на третє місце в АПЛ. В активі “Борнмута” один заліковий бал і 14-та позиція.

У наступному турі чемпіонату Англії “мерсисайдці” 27 серпня на виїзді зіграють проти “Ньюкасла”, а команда Забарного днем раніше прийме “Тоттенгем”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *