Михайло Мудрик потужно відреагував на критику від легенди Манчестер Юнайтед

Михайло Мудрик

Український півзахисник «Челсі» Михайло Мудрик відреагував на критику колишнього футболіста «Манчестер Юнайтед» Гаррі Невілла щодо його гри за лондонський клуб.

«Що нам це говорить? Чекатимемо, коли Невіл ще раз перевзується. Ну, я не розумію. Тобто ти сьогодні граєш добре – він каже одне, завтра граєш погано – він каже інше. Щодня він говоритиме нове.

Я не знаю, просто не розумію. Якщо я маю улюбленого тенісиста: він сьогодні виграв — я його підтримую, він завтра програв — я його підтримую. Можу бути злим на нього чи мені не сподобалося, як він зіграв. Але я ніколи не буду щось публічно [заявляти], чи писати коментарі, чи говорити, що він мені більше не подобається, я його не підтримую. Потрібно визначитися, ти за чи проти, що ти, де ти взагалі?

Такі люди, вболівальники, експерти, на мою думку, не дуже цінуються, коли вони щодня перевзуваються. У них має бути якась одна думка. [Звичайно] вони можуть говорити, що сьогодні погано зіграв, учора – добре. Але думка про футболіста чи когось ще не може так змінюватися», — сказав Мудрик на YouTube-каналі «Бомбардир».

Нагадаємо, Мудрік перейшов до «Челсі» у січні 2023 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *