Ерлінг Холанд висловився про сварку з Пепом Гвардіолою у перерві матчу Бернлі – Манчестер Сіті

Ерлінг Холанд

Норвезький форвард Манчестер Сіті Ерлінг Холанд прокоментував перемогу в 1-му турі АПЛ над Бернлі з рахунком 3:0 і конфлікт з головним тренером Хосепом Гвардіолою.

«Добре починати з перемоги після кількох місяців відсутності. Нас сильно запресингували, але ми знаходимося у початковій фазі цього сезону, і ми постараємося не напружуватись і зосередитись лише на собі. Мені просто потрібно продовжувати працювати, відпочивати і не думати надто багато про негативні речі. Це важлива складова успіху.

Сварка з Гвардіолою сталася через останню дію, коли Бернарду не віддав мені пас, – Пеп був трохи злий на мене через мої прохання про паса. Усі бачать, що я розвиваю свою гру. Я намагаюся щодня – працювати з Пепом одне задоволення, я не знаю, чи є хтось кращий за нього для молодого гравця. Але я ще молодий, не забувайте. Я просто насолоджуюся хаосом навколо мене і граю на полі», – наводить слова Холанда Sky Sports.

Нагадаємо, “Манчестер Сіті” є чинним чемпіоном англійської Пррем’єр ліги. У минулому сезоні підопічні Пепа Гвардіоли набрали 89 очок. “Бернлі” у минулому сезоні виступав у Чемпіоншипі. Команда Венсана Компані зайняла перше місце, набравши 101 бал за 46 турів.

У наступному турі АПЛ “Манчестер Сіті” зіграє проти “Ньюкасла” (19 серпня), а “Бернлі” поміряється силами з “Астон Віллою”. Гра запланована на 27 серпня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *