Гвардіола розкрив причину сварки з Холандом у перерві матчу Бернлі – Манчестер Сіті

Пеп Гвардіола

У п’ятницю, 11 серпня, було зіграно стартовий матч першого туру англійської Прем’єр ліги сезону-2023/2024, в якому Манчестер Сіті протистояв Бернлі.

Гра проходила на стадіоні “Терф Мур” в Бернлі та завершилася з рахунком 3:0 на користь “містян”.

У перерві цього матчу між форвардом “містян” Ерлінгом Холандом та Пепом Гвардіолою відбулась перепалка. Після матчу наставник Манчестер Сіті заявив, що то був робочий момент.

Він завжди хоче отримати пас, вийти віч-на-віч і забити. Але до кінця тайму залишалося кілька хвилин, до цього ми втратили м’яч у ситуації з Ковачичем та Родрі. Бернарду правильно зробив, не став віддавати йому пас.

Нічого серйозного не сталося. Ми просто обговорили як краще діяти. Ніяких проблем. Він забив два голи, і, гадаю, залишився задоволений“, – наводить слова Гвардіола Manchester Evening News.

Нагадаємо, Манчестер Сіті ударно стартував у новій кампанії АПЛ, розгромивши Бернлі в першому турі чемпіонату. Холанд ще до перерви фактично оформив перемогу для “містян”, забивши два голи у ворота суперника.

Нагадаємо, вже в середу, 16 серпня, Манчестер Сіті зустрінеться з Севільєю в рамках матчу за Суперкубок УЄФА. Старт зустрічі заплановано на 22:00.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *