Легендарний захисник збірної Франції пояснив, чому Арсенал не виграє АПЛ цього сезону

Вільям Галлас

Колишній захисник збірної Франції, Челсі, Арсенала та Тоттенгема Вільям Галлас не вірить в успіх у боротьбі за чемпіонство в АПЛ з боку “канонірів”. Він вважає, що команді не вистачає характеру.

Впевнений, Арсенал буде дуже близьким до титулу цього сезону, але я не думаю, що вони стануть чемпіонами. Думаю, Арсеналу для цього не вистачає характеру та індивідуальності – саме ці якості були потрібні їм наприкінці минулого сезону і вони не змогли їх проявити.

Я хочу, щоб цього сезону Арсенал показав бійцівський характер. Я хочу бачити гравців, які готові багато спілкуватися на полі, вимагаючи один одного більшого. Я хочу бачити досвідчених гравців, які беруть на себе відповідальність, коли в Арсеналу не ладнаються справи на полі.

Я все ще вважаю, що Арсеналу не вистачає установки “перемогти за будь-яку ціну” – саме тому я не думаю, що вони виграють титул цього сезону“, – сказав Вільям Галлас.

За 12 років в АПЛ центрбек відіграв 321 матч, в якому забив 25 голів.  Також на його рахунку 5 голів за 84 поєдинки у складі збірної Франції. Нещодавно Галлас був учасником благодійного матчу Game4Ukraine, і навіть забив гол.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *