Вірджил ван Дейк прокоментував втрату капітана та віце-капітана Ліверпуля в одне міжсезоння

Вірджил ван Дейк

Нідерландський бек Ліверпуля Вірджил ван Дейк прокоментував втрату командою Джордана Хендерсона та Джеймса Міллера. Перший був капітаном команди, другий – віце-капітаном.

“Клуб втратив безліч гравців, включаючи капітана та віце-капітана, підписавши при цьому лише двох новачків. Наша гра при володінні м’ячем справді вражає, але без м’яча все не так чудово. Я можу зрозуміти людей, які мають сумніви в команді“, – сказав ван Дейк.

Саме Вірджил ван Дейк став новим капітаном “червоних”. Віце-капітанами обрані воротар Аліссон та захисник Трент Александр-Арнольд. Ван дейк грає за мерсисайдців з грудня 2017 року.  За цей час лише в АПЛ він відіграв 161 матч, на його рахунку 16 голів.

Ліверпуль в це трансферне вікно також покинули Фабіньйо, Роберто Фірміно та Набі Кейта. Склад поповнився Домініком Собослаї та Алексісом Макаллістером. За таку трансферну кампанію Ліверпуль розкритикував легендарний для клубу Джеймі Каррагер.

У першому турі колектив Юргена Клоппа відправиться в гості до лондонського Челсі. З прогнозом на цей матч можна ознайомитися в цій новині.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *