В АПЛ відбулася перша відставка сезону ще до старту чемпіонату: відомі деталі

Хулен Лопетегі

В АПЛ відбулася перша відставка сезону. Вулвергемтон та іспанець Хулен Лопетегі досягли угоди про припинення контракту за згодою сторін. Він очолював команду лише 9 місяців.

Колишній наставник збірної Іспанії зумів зберегти прописку в еліті для “вовків”, однак у нього виникли розбіжності з керівництвом клубу. ЗМІ інформували, що спеціаліст незадоволений трансферною кампанією у це міжсезоння.

Окрім Лопетегі клуб залишить і його штаб, який складається з Пабло Санса, Хуана Пейнадо, Оскара Каро, Еду Рубіо, Борха де Альба Алонсо та Даніеля Лопетегі.

Я бажаю “вовкам” і всім в клубі удачі в майбутньому і дякую їм за надану в той час можливість очолити цей чудовий клуб. Для мене було честю насолоджуватися цією пригодою. Я хочу подякувати гравцям, які завжди віддавали максимум для досягнення наших цілей, і особливо вболівальникам, які з першої хвилини змусили мене відчути себе одним із них“, – приводить слова Хулена Лопетегі офіційний сайт Вулвергемптона.

Від імені всіх у клубі я хотів би подякувати Хулену та його помічникам за їх відданість і наполегливу роботу під час перебування у футбольному клубі. Вони були запрошені з першочерговою метою втримати клуб у Прем’єр-лізі минулого сезону. Вони з цим впоралися“, – сказав спортивний директор Метт Гоббз.

Вулвергемптон у минулому сезоні посів 13-те місце, набравши 41 очко, на 7 пунктів випередивши зону вильоту. 56-річний Хулен Лопетегі в якості гравця виступав за Реал, Реал Сосьєдад, Логроньєс, Барселону та Райо Вальєкано. Провів 1 матч за збірну Іспанії. У якості тренера очолював Райо, дубль Реала, молодіжні збірні Іспанії, Порту, Реал та Севілью. З 2016 по 2018 очолював національну збірну Іспанії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *