Манчестер Сіті – Арсенал: прогноз та де дивитися матч за Суперкубок Англії-2023

Манчестер Сіті - Арсенал

У неділю, 6 серпня, відбудеться матч за Суперкубок Англії між “Манчестер Сіті” та лондонським “Арсеналом”.

Команди зійдуться на стадіоні “Вемблі” в Лондоні.

Стартовий свисток пролунає о 18:00 за київським часом.

Минулого сезону команда Хосепа Гвардіоли оформила требл. “Городяни” виграли АПЛ, здобули Кубок Англії та тріумфували в Лізі чемпіонів.

Своєю чергою, “каноніри” посіли друге місце у Прем’єр-лізі. Підопічні Мікеля Артети тривалий час лідирували у чемпіонських перегонах, але на фініші програли боротьбу за титул “Манчестер Сіті”.

Варто зазначити, що матч проти “городян” лондонський клуб проведе без двох важливих гравців – український захисник Олександр Зінченко продовжує відновлюватися після м’язової травми, а бразильський нападник Габріел Жезус пропустить початок сезону через проблеми з коліном.

Прогноз на матч Манчестер Сіті – Арсенал

Обидва колективи підходять до свого першого офіційного поєдинку після серії важливих з точки зору набору фізичної форми, але не результату, товариських матчів.

У зв’язку з тим, що поки невідомо, що варто очікувати від команд у новому сезоні після того, як вони посилилися деякими гравцями та втратили кількох виконавців з минулого сезону, ставки робити важко, але експерти та аналітики все ж змогли виділити фаворита. З великим відривом у букмекерів фаворитом є “містяни”.

  • Перемога Арсеналу в основний час: 4.70
  • Нічия: 4.10
  • Перемога Манчестер Сіті в основний час: 1.70
  • Перемога Арсеналу в будь-який час: 2.98
  • Перемога Манчестер Сіті в будь-який час: 1.43
  • Також варто зазначити, що в аналітиків є віра в те, що обидві команди відзначаться забитими м’ячами. Коефіцієнт на це – 1.68, а на те, що цього не станеться – 2.20.

Найімовірнішим результатом в основний час матчу є рахунок 1:1 з коефіцієнтом 7.30.

Де дивитися матч Манчестер Сіті – Арсенал

На території України поєдинок за Суперкубок Англії між “Манчестер Сіті” та “Арсеналом” у прямому ефірі покаже телеканал Setanta Sports Ukraine. Також матч можна буде подивитися на OTT-платформі Setanta Sports.

Нагадаємо, чинним володарем Суперкубка Англії є “Ліверпуль”. Колектив Юргена Клоппа рік тому обіграв “Манчестер Сіті” з рахунком 3:1.

У першому турі нового сезону АПЛ “Манчестер Сіті” 11 серпня завітає у гості до новачка елітного дивізіону – “Бернлі”.

“Арсенал” у стартовому матчі чемпіонату 12 серпня прийматиме “Ноттінгем Форест”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *