Олександр Зінченко розповів, чому матч Game4Ukraine дуже важливий для України

Олександр Зінченко

Гравець збірної України та лондонського Арсенала Олександр Зінченко розповів про благодійний матч Game4Ukraine на підтримку України. Він вважає, що поєдинок не дозволить світу забувати, що в Україні війна, а українці побачать скільки світових легенд підтримують нас.

Зараз – найтяжчий період для нашої країни і людей. Є платформа United24, яка допомагає різними способами. Один з напрямків – відбудова стадіонів і шкіл, які були зруйновані внаслідок обстрілів.

З’явилася гарна ідея від Андрія Шевченка та United24 організувати благодійний матч, щоб залучити вболівальників до відбудови однієї зі шкіл і надіслати потужний меседж іншим країнам світу, що ми об’єднані, і що українці матимуть змогу побачити, наскільки багато легенд підтримують нас, граючи в цьому матчі.

Хочу подякувати усім, хто підтримує нас. Не тільки тим, хто донатить, а навіть тим, хто чіпляє наліпку з прапором України на свій автомобіль. Ми цінуємо вашу підтримку. Щодо матчу, я дякую всім, хто долучився до нього”, – сказав Олександр Зінченко.

Гра відбудеться завтра, 5 серпня, у Лондоні на стадіоні “Стемфорд Брідж”. Головна мета – збір коштів на відбудову Михайло-Коцюбинського ліцею в Чернігівській області, який 4 березня 2022 року обстріляли російські війська. В цьому ж інтерв’ю захисник “канонірів” розповів і про своє відношення до Андрія Шевченка.

One thought on “Олександр Зінченко розповів, чому матч Game4Ukraine дуже важливий для України

  1. Пид*ра-т ! Приезджай на фронт! И лысую залу*у с испании прихвати! Здесь вы больше нужны!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *