“Для мене це велика честь”: Арсен Венгер – про рішення Арсенала встановити йому статую біля стадіону

Арсен Венгер

Легенда лондонського Арсенала французький спеціаліст Арсен Венгер прокоментував рішення клубу встановити його статую біля стадіону “канонірів”.

Виглядає трохи дивно, коли ти не рухаєшся! Але це емоційний момент, тому що це велика честь, і загалом я завжди хотів бути частиною цього клубу, і я відчуваю, що я частина цього клубу назавжди. Так що я щасливий, тому що я там, де хочу бути.

Мене завжди надихала робота над чимось, що більше, ніж я сам. Відчуваю, що мій внесок полягав у тому, щоб зробити цей клуб таким, яким він заслуговує бути: одним із найбільших у світі.

Коли я приїжджаю сюди зараз, я бачу стадіон, бачу, що моя робота того вартувала, тому що я відчуваю, що цей стадіон змусив мене страждати, я щасливий стояти в тіні цього стадіону, бо через нього в мене вистачало безсонних ночей!

Здорово повернутися і побачити таку фантастичну атмосферу, коли наші вболівальники та команда успішні. Для мене це велике задоволення“, – сказав Арсен Венгер.

Француз тренував клуб з 1996 по 2018 рік. Команда виграла 14 трофеїв під його керівництвом, а також доходила до фіналу Кубку УЄФА та Ліги чемпіонів.

Фото: твіттер ФК Арсенал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *