Клуб АПЛ зацікавився футболістом молодіжної збірної України

Лондонський Вест Гем виявляє інтерес до бека празької Славії та молодіжної збірної України Максима Таловєрова.

Про це повідомляє Sport.ua. За їх інформацією, скаути лондонської команди відвідали усі матчі молодіжної збірної України на Євро-2023, переглядаючи гравця.

Футболіст вразив наставника “молотобійців”. Девіду Моєсу подобається вміння вести силову боротьбу, атлетизм та гарна антропометрія українського гравця. Максим перебуває у списку 2-3 кандидатів на посилення позиції центрбека для лондонців.

Але зараз усі чотири вакансії на позицію зайняті. У липні клуб продовжив на сезон контракт з 35-річним Анджело Огбонною, який відіграватиме роль четвертого захисника у сезоні 2023/24. Єдиний варіант для Таловєрова – трансфер з орендою на сезон заради ігрової практики.

Контракт Таловєрова належить Славії, але він не є важливим гравцем клубу. Першу частину сезону він виступав на правах оренди за Слован Ліберець, а завершував сезон у австрійському ЛАСКу. Контракт із чеським грандом діє до літа 2026 року.

Раніше повідомлялось, що Максим зацікавив два німецькі колективи – Вердер та Айнтрахт. У минулому сезоні 23-річний гравець провів 13 матчів за ЛАСК та 16 – за Слован (2 забиті м’ячі та 1 передача).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *