Андре Онана розповів, чому накричав на Гаррі Магуайєра під час гри з Боруссією

Андре Онана

Голкіпер Манчестер Юнайтед Андре Онана пояснив, чому висловив претензії Гаррі Магуайєру під час гри з Боруссією Д.

Я багато від вимагаю від одноклубників, тому що вони відмінні гравці. Мартінес і Гаррі – відмінні гравці, вони багато роблять для клубу та важливі для команди. Мені дуже пощастило бути частиною цієї команди та грати разом із ними.

Я багато говорю з ним [Магуайром], тому що знаю, що він хороший гравець, він один із капітанів команди. Він добре поводиться з м’ячем, так що я б багато чого вимагав від нього. Він хороший хлопець. У мене з ним добрі стосунки.

Я повинен бути готовим, і він повинен бути готовим, і я поговорив з ним, тому що я багато чого вимагаю від усіх. Насамперед, починаючи з себе, тому що я думаю, що ми через усе проходимо разом, і помилки є неминучими. Не треба боятися їх робити, тому що це частина життя, ми вчимося на помилки.

Ми маємо бути дуже самокритичними. І якщо ми хочемо вигравати трофеї, ми маємо багато чого вимагати. Для мене велика честь бути тут, і я дуже радий працювати з цими хлопцями, Харрі – чудовий хлопець і фантастичний гравець“, – сказав Андре Онана в інтерв’ю клубному телебаченню.

В одному з епізодів товариського матчу МЮ проти Боруссії (2:3) Магуайр віддав слабкий пас Крістіану Еріксену, внаслідок чого біля воріт Манчестер Юнайтед виник гольовий момент. Онана, який вийшов на заміну у другому таймі, відбив удар Себастьяна Аллера, а потім вийшов з воріт, щоб сварити Магуайра за невдалу гру в епізоді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *