Мейсон Маунт пояснив, чому вирішив перейти з Челсі до Манчестер Юнайтед

Мейсон Маунт

Півзахисник “Манчестер Юнайтед” Мейсон Маунт пояснив, чому вирішив піти з “Челсі”.

«Завжди нелегко залишати клуб, у якому ти виріс, але «Манчестер Юнайтед» стане новим захоплюючим випробуванням на наступному етапі моєї кар’єри. Я вже грав проти «Юнайтед», тож знаю, наскільки сильна ця команда. Мені не терпиться стати її частиною, і я знаю, що ми намагатимемося вигравати великі трофеї.

Очевидно, що клуб зробив великі кроки вперед під керівництвом Еріка тен Хаґа. Я зустрівся з менеджером та обговорив його плани. Тепер я дуже чекаю майбутніх сезонів і готовий до наполегливої роботи.

Я неймовірно амбітний. Знаю, як це вигравати великі трофеї і що для цього потрібно. Я віддам все, щоб пережити такі самі емоції з «Манчестер Юнайтед», — сказав Маунт в інтерв’ю клубній прес-службі «Манчестер Юнайтед».

Відзначимо, що Маунт став першим літнім новачком “Манчестер Юнайтед”. А ось “Челсі”, за який виступає українець Михайло Мудрик, продовжує масово позбуватися футболістів.

Лондонці цього літа заробили вже понад 200 мільйонів євро на продажах гравців. Раніше “Челсі” продав Кая Хаверца (“Арсенал”, 70 мільйонів євро), Матео Ковачича (“Манчестер Сіті”, 29,1 мільйона євро), Каліду Кулібалі (“Аль-Хіляль”, 23 мільйони євро), Едуара Менді (“Аль-Ахлі”, 18,5 мільйонів євро), Рубена Лофтуса-Чіка (“Мілан”, 16 мільйонів євро).

Також безкоштовно лондонський клуб покинули Нголо Канте і Тейму Бакайоко.

Додамо, що Мейсон Маунт є вихованцем академії “Челсі”. У складі лондонського клубу він зіграв 195 матчів, забив 33 голи і віддав 37 гольових передач.

Разом з “синіми” Маунт виграв Лігу чемпіонів, Суперкубок УЄФА і Клубний чемпіонат світу.

За національну збірну Англії півзахисник зіграв 36 матчів і забив 5 голів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *