Тренер клубу АПЛ прокоментував підписання нового контракту з талановитим українцем

Єгор Ярмолюк

Головний тренер Брентфорда Томас Франк прокоментував підписання нового контракту з півзахисником Єгором Ярмолюком. Наставник бачить великий потенціал в 19-річному хавбекові.

Це чудова новина, що Єгор підписав новий довгостроковий контракт. Я радий за нього, а також радий, що ми з тренерами працюватимемо з ним. Він дуже талановитий молодий гравець, який має великий потенціал для розвитку.

Йому дуже не пощастило отримати травму минулого сезону. Він вже проявив себе на тренуваннях і дебютував. Можливо, зіграв би більше матчів, якби не травма.

Тепер він знову у формі і готовий до початку передсезонної підготовки. Він заслужив на підвищення до групи першої команди і готовий грати. Ми дійсно віримо, що він продовжить розвиватися, і якщо він це зробить, то на нього чекає велике майбутнє з нами“, – сказав Франк.

Минулого сезону Ярмолюк зіграв 16 матчів за Брентфорд Б, у яких забив три голи і віддав два асисти. У листопаді українець дебютував за першу команду Бджіл, вийшовши на заміну у матчі 1/16 фіналу Кубка англійської ліги проти Гіллінгема.

Ярмолюк став гравцем Брентфорда влітку 2022 року. Англійський клуб заплатив 1,6 мільйона євро за українця та гарантує 10 відсотків від суми подальшого продажу гравця.

Брентфорд посів дев’яте місце у турнірній таблиці чемпіонату Англії. У першому турі нового розіграшу АПЛ Бджоли 13 серпня зіграють із Тоттенгемом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *