Матео Ковачич пояснив, чому прийняв рішення перейти з Челсі в Манчестер Сіті

Матео Ковачич

Новий півзахисник «Манчестер Сіті» Матео Ковачич дав коментар про свій перехід до складу чемпіона Англії та тріумфатора Ліги чемпіонів.

«Я провів гарні роки в минулій команді, але тепер настав час перевернути нову сторінку та перемагати. «Манчестер Сіті» – ідеальний клуб, де можна взяти багато трофеїв. Я зроблю все можливе, щоб вигравати щороку. Збирати трофеї – це найголовніше», – сказав Ковачич.

Матео Ковачич є вихованцем академії “Динамо” Загреб. У 2013 році він перейшов з хорватського клубу в міланський “Інтер”, а ще через два роки став гравцем мадридського “Реала”.

У 2018 році Ковачич перейшов в лондонський “Челсі” за 45 мільйонів євро. У складі “синіх” Матео зіграв 221 матч, забив 6 голів і віддав 15 гольових передач.

Варто відзначити, що Ковачич є чотириразовим переможцем Ліги чемпіонів. Тричі він вигравав трофей з “Реалом” і один раз з “Челсі”.

У складі збірної Хорватії Ковачич зіграв 95 матчів і забив 5 голів. З національною командою він ставав срібним призером чемпіонату світу 2018 року та бронзовим призером чемпіонату світу 2022 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *