Сергій Палкін розповів, що очікує від трансферу Соломона в топ-клуб Європи

Генеральний директор «Шахтаря» Сергій Палкін прокоментував новину про можливий перехід вінгера команди Манора Соломона в «Тоттенгем».

«Я зв’язався з Соломоном і його агентом і запросив його назад до нашого клубу. Я сказав: «Ти можеш зіграти всі ігри в Лізі чемпіонів, ти будеш в стартовій одинадцятці, але він не хоче переходити, і я вважаю, що Соломон залишиться в Англії.

Не знаю, куди він перейде. Якщо він перейде в «Тоттенгем», то ми розберемося зі «Шпорами» в суді в цій справі.

Ви можете собі таке уявити, ми платимо за нього великі гроші, а «Тоттенхем» в підсумку отримує його безплатно? Це несправедливо щодо нашого клубу. Ми точно підемо в суд і будемо захищати себе», – сказав Палкін.

Соломон минулого літа призупинив контракт з гірниками та перейшов в оренду у «Фулгем». Влітку його угода з лондонським клубом завершиться, футболіст міг повернутися в «Шахтар». Проте ФІФА ще на рік дозволила футболістам в односторонньому порядку призупиняти контракти через війну.

Соломон має намір знову призупинити угоду з донецьким клубом. Вона розрахована до 31 грудня 2023 року – це означає, що влітку Манор зможе залишити клуб як вільний агент.

Манор став гравцем «Фулгема» у серпні, а вже через кілька днів пошкодив меніск. Він повернувся на поле у січні. Цього сезону забив 5 голів у 23 матчах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *