Олександр Зінченко повернувся до України: відома причина

Олександр Зінченко

Президент України Володимир Зеленський написав у своїх соціальних мережах про те, що Зінченко став амбасадором благодійної платформи United24, метою якої є збирання коштів на потреби українців, які постраждали від війни у нашій країні.

Шевченко та Зінченко ініціювали проведення благодійного матчу під девізом «Game4Ukraine». Гра відбудеться 5 серпня на лондонському стадіоні “Стемфорд Брідж”, який є домашньою ареною для Челсі, клубу українця Михайла Мудрика.

“Мета – зібрати кошти на відновлення Михайло-Коцюбинського ліцею в Чернігівській області, зруйнованого окупантами у березні 2022 року.

Це можливість для світової футбольної спільноти об’єднатися, продемонструвати свою солідарність та допомогти Україні, допомогти нашим дітям повернутися за шкільні парти, а також знову привернути увагу всієї світової спільноти до війни”, – повідомив президент України.

Нагадаємо, що Андрій Шевченко минулого року став амбасадором благодійної платформи United24, яка була створена з ініціативи Володимира Зеленського.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *