“Не можу дочекатися”: Олександр Зінченко поділився мрією після втраченого чемпіонства з Арсеналом

Олександр Зінченко

Український захисник “Арсенал” Олександр Зінченко подякував вболівальникам за шалену підтримку протягом сезону.

Я навіть мріяти не міг про такий теплий прийом, який отримав від усіх вас. Ми з моєю родиною хочемо сказати вам величезне спасибі за це.

Особисто я хотів би висловити величезну подяку всім “канонірам” у всьому світі за вашу підтримку та за те, що ви підштовхували нас до самого кінця.

Цей сезон був насичений різними емоціями. Іноді ми робили вас щасливими, а іноді – розчаровували. Я дуже пишаюся тим, що є маленькою частиною цього чудового клубу, і сповнений впевненості щодо майбутнього.

Я вже не можу дочекатися, щоб розпочати новий сезон під гімн Ліги чемпіонів на Емірейтс“, – написав Зінченко на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Нагадаємо, Арсенал за підсумками сезону фінішував у турнірній таблиці АПЛ другим – лондонці до останнього претендували на чемпіонство, але в останніх матчах розгубили свою перевагу над Манчестер Сіті (поразки від Брайтона та Ноттінгем Форест). У Лізі Європи лондонці зупинились на стадії 1/8 – у чвертьфінал їх не пустив Спортінг (обидва поєдинки завершились нічиїми, а у серії післяматчевих пенальті точнішими були португальці).

Зінченко у поточному сезоні провів за “канонірів” 33 матчі у всіх турнірах, в яких забив 1 гол і віддав 2 асисти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *