Юрген Клопп висловився про вихід Ліверпуля до Ліги Європи за підсумками сезону АПЛ

Юрген Клопп

Головний тренер Ліверпуля Юрген Клопп заявив, що не вважає провалом вихід мерсисайдців до Ліги Європи за підсумками сезону АПЛ.

Де не сиди, такий результат засмучує.

Ми змогли нав’язати гарну боротьбу за місце у Лізі чемпіонів, але суперники набрали більше балів. Ми хотіли зберегти інтригу до наступного тижня, але не змогли.

Я питав після матчу у хлопців, хто з них був по-справжньому добрим. Але виділити когось виявилося важко. Проте ми виявили характер. Астон Вілла мала проблеми в другому таймі, і вона не знала, як з ними впоратися.

Те, як тривалий час, просто вражає. Ми бачили, що в матчі Севільї болбої начебто взагалі виїхали з країни. У грі Роми з Баєром скільки взагалі м’яч був у грі?

10 доданих хвилин – це добре, але потрібно було додати ще 5. Усі тягнуть час, ми надто часто це бачимо. Справа не лише у сьогоднішньому матчі, а в тому, що це відбувається у футболі загалом.

Ми боротимемося у Лізі Європи. Я не настільки розпещений. Те, що ми вже здобули путівку до цього турніру, тішить, адже у нас серйозні суперники. Завдання дуже важке, але ми впоралися, це здорово.

Протягом тривалого часу цього сезону до нас навіть відлуння Ліги чемпіонів не долинало, ось наскільки далекі від боротьби за неї ми були. Те, що ми вийшли до Ліги Європи, є цілком прийнятним. Подивимося, що буде далі“, – заявив Клопп в інтерв’ю ВВС.

Нагадаємо, Ліверпуль зіграв унічию з Астон Віллою (1:1) у рамках 37-го туру АПЛ, тим самим втративши шанси на потрапляння до Ліги чемпіонів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *