Легенда Арсеналу пояснив, чого не вистачає “канонірам”, щоб конкурувати з Манчестер Сіті

Патрік Вієйра

Колишній півзахисник лондонського «Арсеналу» Патрік Вієйра висловився про виступ команди цього сезону і розповів, у чому «канонірам» потрібно додати, щоб стати на крок ближче до «Манчестер Сіті» у наступному розіграші чемпіонату Англії.

«Якщо ми подивимося на «Арсенал» минулого сезону, то навряд чи хтось сказав би, що вони кинуть виклик «Сіті» цього року. Звичайно, вони розчаровані, бо були дуже близькими до завоювання титулу. Вони мають зрозуміти, чого їм не вистачає. Сьогодні вони втратили титул, але йдеться про побудову команди. Їм потрібно проаналізувати весь сезон, зробити крок назад і подумати про це.

Важливо, що вони набули досвіду. Гравцям довелося зіткнутися із новим рівнем тиску в останніх 10 матчах. Вони витягнуть з цього уроки і стануть сильнішими наступного року. Їм потрібно придбати пару гравців – центрального та правого захисників. У центрі поля потрібно більше фізично сильних футболістів, попереду потрібен той, хто забиватиме голи. Якщо їм вдасться додати цих гравців у стартовий склад, то вони ще на крок ближче стануть до «Манчестер Сіті», — наводить слова Вієйра Sky Sports.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *