Після закінчення цього сезону Ліверпуль покине тренер, який є рекордсменом Книги Гіннесса

Тренера “Ліверпуля” Томас Гроннемарк з кидання м’яча з ауту покине клуб.

Данський фахівець пропрацював із “мерсисайдцями” п’ять років, але після закінчення цього сезону контракт із ним продовжено не буде.

Усе хороше колись закінчується. Ми з “Ліверпулем” вирішили не продовжувати нашу угоду про навчання вкидання м’яча після п’яти чудових сезонів.

Я пишаюся тим, що допоміг “Ліверпулю” піднятися з 18-го на 1-е місце в Прем’єр-лізі завдяки вкиданню м’яча під тиском. Спасибі за чудово проведений час і співпрацю, “Ліверпулю” і Юргену Клоппу, персоналу та гравцям. У нас була фантастична поїздка“, – написав тренер у своєму Twitter.

Головний тренер “Ліверпуля” Юрген Клопп запросив Гроннемарка на початку сезону 2018/19, виявивши, що його команда занадто часто втрачає м’яч після власних вкидань ауту.

Томас Гроннемарк: біографія

Томас Гроннемарк – датський тренер, бобслеїст. Він є рекордсменом Книги Гіннесса з вкидання м’яча.

Томас народився 12 грудня 1975 року у Данії. Протягом чотирьох років він був членом збірної Данії з бобслею. Будучи далеким від футболу, він звернув увагу на такий аспект гри як вкидання м’яча з ауту. Пізніше він став тренером нового напряму – вкидання.

Крім лекцій про техніку цього виду діяльності, Томас працював тренером у таких відомих датських клубах, як «Віборг», «Сількеборг» та «Мідтьюлланн». У вересні 2018 року його запросили на посаду тренера з вкидання в англійський «Ліверпуль».

Томас Гроннемарк паралельно працює з кількома клубами. Крім “Ліверпуля”, це “Аякс”, “Тулуза” і “Філадельфія Юніон” з МЛС.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *