Головний тренер Арсеналу висловився про чемпіонську гонку в АПЛ

Артета та Зінченко

Головний тренер лондонського «Арсеналу» Мікель Артета прокоментував турнірну ситуацію в англійській Прем’єр-лізі, заявивши, що «каноніри» боротимуться за титул, доки залишаються шанси.

Ми хочемо продовжувати боротьбу. Титул поряд, він не надто далеко від нас. Єдине, що ми можемо зробити, це наполягати на своєму, а не відвертатися і не відволікатися на щось інше. Потрібно бути рішучими щодня. Давайте продовжимо боротися і побачимо, що станеться.

Перемога у матчі з «Ньюкаслом»? Я можу описати її одним словом – це гордість. Коли є питання, слід правильно відповідати на них. Ми програли їм минулого року і не забули тих відчуттів, які відчували в роздягальні тоді, вони знову загострилися. Гравці згадали, якими противними і неприємними були ті емоції, вони мали знову це відчути. Недостатньо було просто говорити про це… Не треба бути генієм, аби зрозуміти, наскільки це було боляче. На той раз ключовим словом було «біль», а тому вони прагнули помсти, він був у них усередині», – сказав Артета на прес-конференції.

“Арсенал”, який очолював таблицю АПЛ протягом більшої частини сезону, у матчі 35-го туру на виїзді переграв “Ньюкасл Юнайтед” з рахунком 2:0. “Каноніри” скоротили відставання від “Манчестер Сіті” до одного очка, однак у “городян” на одну гру менше.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *