Френк Лемпард висловився про першу перемогу Челсі після його повернення в клуб

Головний тренер Челсі Френк Лемпард прокоментував перемогу своєї команди в матчі 35-го туру чемпіонату Англії з Борнмутом (3:1).

Я дуже задоволений. Ми мали тривалу серію невдач. Команду ще чекає багато роботи. Однак саме сьогодні ми заслужили на перемогу. Безперечно, це приємний крок для хлопців. Вони старанно працювали протягом багато часу.

Кожен із наших гравців добре себе виявив. Жоау Фелікс забив після виходу на заміну. Ми працюємо над цим компонентом. Загалом кожен гравець “Челсі” сьогодні діяв активно. Саме на це я і чекав від хлопців.

Ми маємо кілька молодих новобранців. Я вважаю, що немає жодної різниці, чи виграв хтось із них чемпіонат світу, чи ні, бо вони перейшли до найсильнішої ліги планети. Деякі новачки все ще продовжують пошук своєї кращої гри.

Зрозуміло, що команді може бути непросто знайти ритм, здобути впевненість, проте ми зробили перший і важливий крок. Усі гравці повинні діяти як одне ціле, щоб привести нас туди, куди ми бажаємо потрапити», – наводить слова Лемпарда ВВС.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *