Юрген Клопп оцінив шанси Ліверпуля обійти Манчестер Юнайтед у гонці за місце у Лізі чемпіонів

Головний тренер Ліверпуля Юрген Клопп сумнівається в тому, що його команда забезпечить собі місце в Лізі чемпіонів, оскільки Манчестер Юнайтед, який займає нині четверте місце, навряд чи проґавить своє.

П’ятиматчева переможна серія підняла мерсисайдців на п’яте місце в таблиці АПЛ, відстаючи від манкуніанців на чотири очки. Але німецький фахівець не очікує, що їхні суперники втратять очки.

“Інші команди перебувають у набагато кращому становищі: поки вони виграють свої матчі, у нас немає шансів”, – цитує Клоппа ESPN.

“Ми повинні тримати команди позаду себе. У нас 59 очок, а у Юнайтед 63, тому ми можемо набрати максимум 71 (наприкінці сезону). Юнайтед потрібно вісім очок у п’яти матчах, з 15 можливих. Я думаю, що вони з цим впораються”.

“У нас достатньо власних турбот. Завтра з Брентфордом буде важка гра. Теоретично ми можемо контролювати всю гру, і один стандарт може вбити вас”.

Матч Ліверпуль – Брентфорд відбудеться у суботу, 6 травня. Стартовий свисток поєдинку заплановано на 19:30 за київським часом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *